Τα 5 must-have παπούτσια της σεζόν

Τα 5 must-have παπούτσια της σεζόν

09/12/2022

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και μαζί του έχει φέρει την ανάγκη για την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα μας. Πιο συγκεκριμένα, τα παπούτσια είναι εκείνα που μας απασχολούν πάντα σε μια εμφάνισή μας γιατί αυτό που χρειάζεται η εποχή είναι άνεση, ευελιξία αλλά και παπούτσια κατάλληλα για την εποχή

Από μπότες μέχρι το γόνατο, heeled loafers μέχρι μπαλαρίνες, έχουμε συγκεντρώσει παπούτσια για όλα τα στιλ, που θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις σας.

Loafers

Είναι ιδανικά για τα πρωινά office looks σας αλλά και για τη βραδινή σας έξοδο. Μπορούν να συνδυαστούν με κάλτσες ή καλσόν για να μην νιώθετε το κρύο.

Högl Loafers STACY Natural

Ψηλές μπότες

Το πλέον signature παπούτσι του χειμώνα είναι οι οι ψηλές μπότες. Φορέστε της με πολλούς συνδυασμούς όπως jeans, φούστες, φορέματα και ολοκληρώστε κάθε σας χειμερινή εμφάνιση.

Högl Boots HIGH ATTENTION Black

Μποτάκια

Πέρα από τις ψηλές μπότες, άλλη μια διαχρονική επιλογή είναι τα μποτάκια. Είναι ευέλικτα και όπως οι μπότες, μπορούν να συνδυαστούν με πολλά looks δημιουργώντας πολλές φορές και μια πιο stylish εμφάνιση.

Högl Booties BERNIE Ecru

Μπαλαρίνες

Οι κλασικές αγαπημένες μπαλαρίνες είναι η εύκολη επιλογή για τη σεζόν, αφού προσφέρουν άνεση και είναι ευκολοσυνδυάστες. 

Högl Ballerinas JULIETTE Natural

Γόβες

Οι γόβες θα πρωταγωνιστούν πάντα, ανεξάρτητα την εποχή. Πέρα από τις κλασικές, μπορείτε να δοκιμάσετε με πιο χοντρό τακούνι ή heeled loafers για μεγαλύτερη άνεση.

Högl Heeled Loafers GLENN Green

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top