Μποτάκια: Τάσεις της σεζόν

Μποτάκια: Τάσεις της σεζόν

24/11/2022

Τα μποτάκια είναι απαραίτητο αξεσουάρ της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας. Πέρα από την άνεση που προσφέρουν, μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με κάθε εμφάνιση. Τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23 τα ankle boots κερδίζουν σημαντικό έδαφος στα street styles. Υπάρχει μια τάση για πιο comfy fashion items και τα ankle boots λόγω του τετράγωνου ή flat τακουνιού τους, συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση.

Τάσεις της σεζόν στα μποτάκια

Suede

Πάντα ευέλικτες και must-have για την γκαρνταρόμπα σας, ώστε να δημιουργείτε μοναδικά χειμερινά looks.

Högl Booties DIANA Grey

Chunky platform

Τα τελευταία χρόνια, όπως και αυτή τη σεζόν οι μπότες με chunky πλατφόρμες είναι staple κομμάτι της γκαρνταρόμπας των πιο stylish γυναικών. Οι δυνατότητες που προσφέρουν για να δημιουργήσετε ένα μοδάτο look είναι αμέτρητες.

Högl Booties ADVENTURE Black

Combat

Οι αγαπημένες combat boots είναι δυναμικές με έντονο χαρακτήρα που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα. Συνδυάστε τις με τζιν και oversized πουλόβερ, με παλτό, ένα φόρεμα με κολάν δημιουργώντας μια πιο χειμερινή εμφάνιση, καθώς και με δερμάτινο τζάκετ και ένα t-shirt.

Högl Booties ESCAPADE Black

Pointed toe

Τα μποτάκια αυτού του είδους μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε εμφάνιση σας σε κομψή. Σε μαύρο χρώμα θα δούμε πολλές εμφανίσεις, ωστόσο τα έντονα χρώματα είναι αυτά που θα πρωταγωνιστήσουν.

Högl Booties EMILIE Blue

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top