τσαντεσ ωμου

Lancaster | 5 +1 Τσάντες ώμου που θα αγαπήσεις φέτος

26/04/2024

Είναι δύσκολο να φανταστούμε μια καθημερινή ζωή χωρίς τις πιστές συντρόφους μας, τις τσάντες ώμου. Από τις πιο κλασικές δερμάτινες τσάντες μέχρι τις πιο μοντέρνες και κομψές, αυτά τα αξεσουάρ έχουν εξελιχθεί και πλέον αποτελούν σύμβολα της μόδας και της προσωπικότητας.

Κάθε σεζόν μας φέρνει νέες τάσεις και ιδέες στον κόσμο της μόδας, και η νέα συλλογή SS24 της Lancaster δεν αποτελεί εξαίρεση. Από την κομψότητα μέχρι την πρωτοτυπία, αυτή η συλλογή είναι μια εντυπωσιακή απόδειξη της δημιουργικότητας και της πρακτικότητας.

Η SS24 συλλογή φέρνει έναν αέρα φρεσκάδας στην κομψότητα. Με λιτές γραμμές και υψηλής ποιότητας υλικά, οι τσάντες ώμου αυτής της συλλογής αποπνέουν μια διακριτική, αλλά εκλεπτυσμένη πολυτέλεια.  Κάθε τσάντα ώμου της συλλογής είναι σχεδιασμένη για να εντυπωσιάσει με την απλότητά της.

Παρά το γεγονός ότι η SS24 συλλογή είναι πρωτοποριακή στο στυλ και τον σχεδιασμό, διατηρεί επίσης ένα στοιχείο της διαχρονικής κομψότητας. Οι κλασικές αποχρώσεις όπως το μαύρο, το καφέ και το λευκό επικρατούν, ενώ και τα έντονα χρώματα αποτελούν επίσης πρωταγωνιστές στα χρώματα των τσαντών ώμου.

Παρακάτω θα βρείτε τις προτάσεις μας σε τσάντες ώμου της Lancaster που θα σας συντροφεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τη φετινή άνοιξη και καλοκαίρι! 

1. Lancaster Baguette Bag FOULONNÉ MILANO 

undefined

2. Lancaster LARGE TOTE BAG SMART KBA 

undefined

3. Lancaster Baguette Bag SOFT CHOU CHOU

undefined

4. Lancaster Shoulder Bag M FIRENZE

undefined

5. Lancaster Shoulder Bag L FIRENZE

undefined

6. Lancaster LARGE TOTE BAG SMART KBA 

undefined

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top