Longchamp University | ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

Longchamp University | ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

15/02/2024

Longchamp University ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

Πανεπιστημιακό φούτερ και βερμούδα, τζιν των 70s και χαλαρή μπλούζα, η συλλογή Longchamp University αποτελεί την επιτομή της κομψότητας στην Πανεπιστημιούπολη.

Καλλιεργημένη και κομψή. Το κορίτσι της φετινής σεζόν είναι μια φοιτήτρια που ήρθε για να σπουδάσει στο Παρίσι, όπου ανθίζει τόσο η κουλτούρα, όσο και η μόδα. Αναμιγνύεται με άλλους ακαδημαϊκούς και αυτό το melting-pot προσδίδει συναρπαστικά looks. Φυσικά, όπως όλα τα νεαρά κορίτσια που περπατούν στη Λατινική συνοικία (Quartier Latin), ανάμεσα στη Σορβόννη και των μικρών παριζιάνικων καφέ, το κορίτσι της φετινής σεζόν έχει μια λατρεία για τα παντελόνια της δεκαετίας του '70 και τις φαρδιές μπλούζες που φοριούνται με γιλέκο. Ένα πολύ hippie-arty στιλ. Η μικρή της τσάντα Epure με ενσωματωμένο σημειωματάριο και μολύβι, της υπενθυμίζει το πάθος της: τις σπουδές Καλών Τεχνών. Η νέα της στολή; Ένα φούτερ με το όνομα της συλλογής Longchamp University, σε συνδυασμό με ένα κομψό κομμάτι, όπως είναι η βερμούδα από γκαμπαρδίνη ή μία δερμάτινη φούστα. Ως αξεσουάρ, της αρέσει να φοράει την εκλεπτυσμένη τσάντα Foulonné ή την Très Paris besace.

undefined

Όταν φεύγει από την τάξη για να περιπλανηθεί στη Saint-Germain-des-Prés, επισκεπτόμενη γκαλερί και εκθέσεις, μπορεί να τη δει κανείς να φοράει παντελόνι και σακάκι δεμένο στη μέση, με ένα χαλαρό t-shirt.

 Στην επιθυμία της για ελευθερία, προτιμά τσάντες που αφήνουν και τα χέρια της ελεύθερα, όπως η Pliage Xtra που μπορεί να μεταφερθεί στον ώμο. Λάτρης της τέχνης, αυτή η μαθήτρια αντιλαμβάνεται την εκτύπωση σαν καμβά και της αρέσει να συνδυάζει το σακάκι της με το τζιν της σαν να ήταν φόντο σε ταπετσαρία. Της αρέσει επίσης να συνδυάζει φλοράλ παντελόνια με ένα γιλέκο στο ίδιο μοτίβο, ενώ τολμά να αναμειγνύει όλα τα στυλ ένδυσης (hippie και κομψό, σέξι και σπορ).

Τι κρατάμε από τη φοιτητική ζωή:

Τα φούτερ μπλουζάκια και t-shirts αποτελούν τη βάση της νέας συλλογής Longchamp University.

Παρά την κυριαρχία του denim στη συλλογή Longchamp University στις αίθουσες διαλέξεων, ανοίγει νέο debate μεταξύ βερμούδας και δερμάτινης φούστας. 

Τα χρώματα είναι λιτά (γκρι, μπλε, σιέννα, μαόνι, παστέλ πράσινο και βερικοκί. Ωστόσο, οι τσάντες μπορούν επίσης να έχουν πιο ζωηρά χρώματα, όπως πορτοκαλί, πράσινο ή ακόμη και λευκό, που κάνει αίσθηση με έντονα χρωματιστά ρούχα.

undefined

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.harpersbazaar.gr/moda/news/30943/i-nea-kampania-tis-longchamp-giortazei-tin-texni-ti-xara-kai-ti-moda 

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top