Högl | SS24 ΣΥΛΛΟΓΗ

Högl | SS24 ΣΥΛΛΟΓΗ

04/02/2024

Αναβαθμίζοντας την Κομψότητα: Η Συλλογή Άνοιξης/Καλοκαιριού 2024 της Högl 

Σε έναν κόσμο όπου η απλότητα συναντά την κομψότητα, η Högl αποκαλύπτει τη συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, έναν συνδυασμό από διαχρονικές κλασικές επιλογές και σύγχρονες τάσεις. Αποτελώντας έμπνευση από τη γοητεία της απλότητας και της άνετης κομψότητας, η συλλογή προσφέρει μια φρέσκια οπτική για τη σύγχρονη θηλυκότητα. 

Άνευ Κόπων Κομψότητα

Το ήθος της συλλογής περιστρέφεται γύρω από την άνευ κόπων κομψότητα, όπου οι λιτές σχεδιαστικές γραμμές και οι διακριτικές λεπτομέρειες κυριαρχούν. Η δέσμευση της Högl για ποιότητα και βιωσιμότητα φαίνεται σε κάθε κομμάτι, που φέρει με υπερηφάνεια την ετικέτα "made in Europe". 

undefined  undefined

Εντυπωσιακές Λεπτομέρειες

Από την πασαρέλα στους δρόμους, η Högl παρουσιάζει μια συναρπαστική σειρά στυλ που επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη κομψότητα. Υιοθετώντας την απλότητα των καθαρών γραμμών και των λιτών λεπτομερειών, η συλλογή παρουσιάζει τα slingback παπούτσια "Chiara", που διαθέτουν εξωτικές μεταλλικές πράσινες λωρίδες και καμπυλωτές φτέρνες, προσφέροντας άμεσο γοητευτικό αποτέλεσμα. 

Ποικιλία Στυλ

Από τα εμβληματικά πέδιλα "Marilyn" μέχρι τα σύγχρονα slingback παπούτσια "Jeanne", η Högl γιορτάζει διαχρονικά σχήματα με μια σύγχρονη πινελιά. Κάθε κομμάτι ενσωματώνει την ουσία της θηλυκής γοητείας και της σύγχρονης κομψότητας, αναβαθμίζοντας κάθε σύνολο με το ξεχωριστό του χάρισμα. 

undefined  undefined

Στυλ & Άνεση

Η Högl προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό στυλ και άνεσης. Τα λευκά loafers "Perry", κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα με εύκαμπτες σόλες, και τα slingback παπούτσια "Laura" σε ζεστές αποχρώσεις Sahara ενσωματώνουν την απλότητα της κομψότητας, και αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.

undefined  undefined

Σε έναν κόσμο όπου η μόδα αποτελεί αντανάκλαση της ατομικότητας, η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 της Högl ξεχωρίζει ως ένα μοναδικό συνδυασμό στυλ και κομψότητας. Με τον συνδυασμό κλασικών σιλουετών, μοντέρνου ¨αέρα¨ και ζωντανών χρωμάτων, σας προσκαλεί να αγκαλιάσετε την τέχνη της απλής κομψότητας και να αναβαθμίσετε την γκαρνταρόμπα σας σε νέα επίπεδα.

Ανακαλύψτε εδώ τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 της Högl! 

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top