Ancient Greek Sandals & Castañer - Η συνεργασία του καλοκαιριού

Ancient Greek Sandals & Castañer - Η συνεργασία του καλοκαιριού

18/04/2024

ANCIENT GREEK SANDALS ΚΑΙ CASTAÑER ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ CAPSULE

Μια συνεργασία που εξυμνεί τον διαχρονικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με την ελληνική και ισπανική χειροτεχνία.undefined

Δύο brands υποδημάτων, γνωστά για την καινοτομία και τη δεξιοτεχνία τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας συλλογής capsule που γιορτάζει τη διπλή μεσογειακή κληρονομιά των brands, καθώς και την αγάπη τους για το σύγχρονο σχεδιασμό.

Η συλλογή αποτελείται από 15 διαφορετικά στυλ σε γυναικεία και ανδρικά είδη και ενσωματώνει την παραδοσιακή σόλα εσπαντρίγιας Castaner, η οποία κατασκευάζεται στην Ισπανία, με ένα δερμάτινο πάνω μέρος σανδαλιού σχεδιασμένο να αντικατοπτρίζει τα εμβληματικά στυλ των Ancient Greek Sandals. undefined

Κάθε στυλ της συλλογής έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με μεγάλη προσοχή και προσφέρει ένα σανδάλι για κάθε περίσταση - από το Mykonos με το παραδοσιακό ελληνικό λουράκι μέχρι το Tinos με την κλασική σφηνοειδή σόλα Castaner.

Christina Martini, Co-founder και designer των Ancient Greek Sandals, «Στα Ancient Greek Sandals πάντα θαυμάζαμε την ικανότητα της Castañer να γιορτάζει την κληρονομιά της και ταυτόχρονα να δημιουργεί συλλογές που είναι επιθυμητές και σύγχρονες.

Αυτή η συνεργασία φάνηκε να ταιριάζει απόλυτα και τα δύο brands έχουν ισχυρές σχεδιαστικές αξίες και τιμούν την παραδοσιακή χειροτεχνία.

Το στυλ που πρόκειται να γίνει το αγαπημένο μου καλοκαιρινό σανδάλι είναι το los sandal, ένα κλασικό σανδάλι με κορδόνια που κρατάει καλά το πόδι και έχει εύκαμπτη βάση και αντιολισθητική σόλα - ιδανικό τόσο για την πόλη όσο και για τη ζωή στο νησί».

Rafael Castañer, Co-founder και designer της Castañer « Ήταν τόσο εύκολο να συνεργαστούμε με την ομάδα της Ancient Greek Sandals». Και τα δύο brands συνεχίζουν να χρησιμοποιούν παραδοσιακές τεχνικές που υπάρχουν εδώ και αιώνες. Έτσι, μοιραζόμαστε πολλούς από τους πυλώνες του DNA με την AGS και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς".           

undefined

Η Λέσβος, η Μύκονος, η Δήλος και η Μήλος ανήκουν στην πιο μεσογειακή οικογένεια αυτής της συλλογής. Συνδυάζοντας το δέρμα με την κλασική πλεξούδα Castañer, προσφέρουν διαφορετικές εκδοχές για το φετινό καλοκαίρι. Τέσσερα μοντέλα είναι διαθέσιμα τόσο σε φυσικό όσο και σε λευκόχρωμο χρώμα.

Το μοντέλο Γαύδος είναι ο τέλειος συνδυασμός και των δύο εταιρειών. Οι αγκράφες σχεδιασμένες με φτερά παραπέμπουν στο μύθο του επιδέξιου σανδαλουργού που δημιουργούσε σανδάλια για τους αρχαίους Έλληνες θεούς. Αυτό το σημαντικό στοιχείο της ελληνικής μάρκας έχει συνδυαστεί με τη χαρακτηριστική σφήνα της Castañer και τα παραδοσιακά υλικά της εταιρείας.

Η σφήνα είναι επίσης πολύ παρούσα σε αυτή τη συλλογή. Η Αντιγόνη σε μαύρο και λευκόχρυσο θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας με απόλυτη άνεση.                                                    undefined

Ολοκληρώνουμε τη συλλογή με τα flats, must κομμάτια για όλες εκείνες που δεν σταματούν στην καθημερινότητά τους. Η Ancient Greek Sandals έφερε το ιδιαίτερο όραμα και το σχεδιασμό της στα μοντέλα, τόσο για τις γυναίκες, Ios & Zante όσο και για τους άνδρες Samos & Thasos.

Ανακαλύψτε όλη την συλλογή εδώ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top