Funtasy | Η νέα collection της Pretty Ballerinas μόλις έφτασε!

Funtasy | Η νέα collection της Pretty Ballerinas μόλις έφτασε!

16/05/2023

Funtasy | It’s fun. It’s paradise

Αυτό το καλοκαίρι, η Pretty Ballerinas εμπνέεται από την αίσθηση της φαντασίας σε αντίθεση με τα όνειρα της πραγματικότητας και την αίσθηση ενός εναλλακτικού σύμπαντος.

Η συλλογή αγκαλιάζει τη μαγεία και την ψευδαίσθηση των παραμυθιών και τις μεταφράζει σε υφές, θηλυκές σιλουέτες, ζωντανά χρώματα και prints για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν. Έχει, επίσης, προσθέσει νέα στυλ στις κλασικές και διαχρονικές μπαλαρίνες για μια μοναδική ανανέωση της γκαρνταρόμπα σας! 

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Για όσες ονειρεύονται ένα παραμύθι ή επιθυμούν να δραπετεύσουν από την πολυάσχολη πόλη στην όμορφη εξοχή, αυτή η συλλογή ενσαρκώνει τη φύση μέσα από χειροποίητα υλικά, γήινους τόνους και ουδέτερα χρώματα. Περιλαμβάνουν διακοσμητικά στοιχεία όπως αλυσίδες, κρύσταλλα, λουλούδια, αγκράφες και οργανικά σχήματα. Η αντίθεση αυτών των μαλακών και τολμηρών υλικών σχετίζονται με τα διαφορετικά στοιχεία της φύσης.

undefined undefined undefined

ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ

Η χρήση του ρομαντισμού και της κομψότητας μεταφράζεται μέσω μαργαριταρένιους τόνους, ιριδίζουσα λάμψη, παστέλ αποχρώσεις. Αυτές οι επιρροές επιτυγχάνονται με την προσθήκη διακοσμητικών στοιχείων, με τη χρήση παραδοσιακών τεχνικών για τη δημιουργία λουλουδιών και άλλα φανταστικά εφέ, όπως η ουρά της γοργόνας.

undefined undefined undefined

ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Τα κλασικά μοντέλα έχουν ανανεωθεί με σχοινί, φιογκάκια, φούντες και έντονα χρώματα παραμένοντας πιστά στην κληρονομιά της μάρκας.

Το Funtasy είναι μια πρόσκληση για τα όνειρα της ημέρας και ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το διασκεδαστικό και θηλυκό σύμπαν της Pretty Ballerina!

undefined undefined undefined

Ανακαλύψτε τη «funtastic» συλλογή της Pretty Ballerina στα φυσικά μας καταστήματα και εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top