castaner πέδιλα

Castañer | Οι καλοκαιρινές επιλογές σε πέδιλα και πλατφόρμες που θα λατρέψεις

30/05/2023

Για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2024, η Castañer δημιούργησε μια συλλογή όπου οι τάσεις της μόδας εμπνέονται από τη φύση, την απλότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή η λάμψη και τα εντυπωσιακά χρώματα για τις πιο λαμπερές καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Casual εμφάνιση

Οι εμβληματικές πλατφόρμες CHIARA αποτελούν για ακόμη μια σεζόν top επιλογή χάρις την άνετη γραμμή τους αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνιση τους! Το χακί τους χρώμα θα προσδώσουν μια άκρως γήινη και καλοκαιρινή πινελιά στις εμφανίσεις σου, καθώς μπορούν να φορεθούν από νωρίς το πρωί για να ολοκληρώσουν το casual chic look σου αλλά και σε μια βραδινή έξοδο για να απολαύσεις την βόλτα σου με άνεση.

            

                                                                                                   

Ανάλαφρη καλοκαιρινή εμφάνιση

Sambola sandals ένα σανδάλι που θα το βρεις σε δύο χρώματα, μαύρο και natural! Είναι κατάλληλο για τα νησιώτικα σοκάκια και τις δραστήριες ημέρες της άδειας.

                                  undefined   

Βραδινή εμφάνιση

Castañer Carina η πλατφόρμα που θα σε συνοδέψει στις πιο ξεχωριστές καλοκαιρινές εξόδους σου! Το νέο  καλοκαιρινό χρώμα όσο και το ιδιαίτερο μπροστινό πλέξιμο τις καθιστούν μοναδικές και αξιοσημείωτα εντυπωσιακές.                                                                                                                                              undefined

Aνακαλύψτε όλη την συλλογή Castañer εδώ

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top