Högl: Όταν η λάμψη συναντά την κομψότητα

Högl: Όταν η λάμψη συναντά την κομψότητα

27/02/2023

Η άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 είναι προ των πυλών και ο κόσμος της μόδας ετοιμάζεται για μια νέα σεζόν γεμάτη τάσεις και νέα στυλ. Φέτος οι τάσεις αφορούν τη θηλυκότητα, τη λάμψη και το χρώμα. Εκφράζουν την αναζωπυρωμένη επιθυμία για έντονη εμφάνιση είναι τα αστραφτερά και ιριδίζοντα υλικά.

Με την αναζωπυρωμένη επιθυμία για λάμψη και διακριτική σεξουαλικότητα, τα glamorous outfits επιστρέφουν. Ακολουθώντας την τάση της σκανδιναβικής μόδας «tailoring», μονόχρωμα outfits με τέλεια κομμένα blazers ή παντελόνια μπαίνουν στο στόχαστρο. Ξεκάθαρο, εντυπωσιακό και κάθε άλλο παρά απλό.

Αλλά αυτή η σεζόν εμπνέει επίσης μια εκπληκτικά φρέσκια παραλλαγή λαμπερών στυλ σε χρυσό και ασήμι. Η μεταλλική τάση μετατρέπει τα σχέδια σε αγαπημένα όλο το χρόνο που δεν εντυπωσιάζουν μόνο τη σεζόν του πάρτι. Αντίθετα, οι σχεδιαστές έχουν αποδείξει ότι τα μεταλλικά σύνολα -με τη σωστή πινελιά- μπορούν να λάμπουν σε κάθε περίσταση.

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top