Castañer x Diane Von Furstenberg

Castañer x Diane Von Furstenberg

20/03/2023

Αυτή η συνεργασία αφορά τις γυναίκες που είναι τολμηρές, δυνατές και ορκίζονται στη " χαρά της ζωής"
Φεβρουάριος 2023 - Δύο μάρκες γυναικείας μόδας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια εμπνευσμένη συλλογή δεκατριών μοντέλων.

             

Το χαρακτηριστικό στυλ της Αμερικανίδας σχεδιάστριας φέρνει τολμηρά θηλυκά prints και χρώματα, στις εμβληματικές εσπαντρίγιες της καταλανικής φίρμας.

             

Τα δεκατρία μοντέλα παρουσιάζονται σε διάφορες εκδοχές από τα κλασικά σχέδια Chiaras και Carinas
σε εντυπωσιακά prints, μέχρι την πολυχρηστική Paloma σε ψηλές και χαμηλές εκδοχές με επιβλητικά κορδόνια στον αστράγαλο. Το ρομαντικό και παραβατικό Blaudell maxi wedge, αναμφίβολα το αστέρι αυτής της συλλογής, πληρώνει φόρο τιμής στη Νταϊάν.

              

Οι τρεις γραμμές της συλλογής, animal print, χείλη και οι πολυχρωμίες, θυμίζουν το εμβληματικό γούστο της  σχεδιάστριας.

Η αδιαμφισβήτητη εστίαση της Diane Von Furstenberg στον αισθησιασμό των γυναικών και την προσωπική προτίμηση για λαμπερά αλλά πρακτικά σχέδια αντικατοπτρίζονται σε κάθε δημιουργία της συλλογής.

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top