Η Castañer βρίσκει στις απαρχές της μια πηγή έμπνευσης

Η Castañer βρίσκει στις απαρχές της μια πηγή έμπνευσης

06/03/2023

Η αληθινή ομορφιά βρίσκεται στα μικρά πράγματα, στην απλότητα, στην καταγωγή μας, στην ουσία μας, στην ψυχή μας. Η Castañer βρήκε στις απαρχές της μια πηγή έμπνευσης για αυτή τη νέα συλλογή.

                

         

Με την επανασύνδεση, την ανακάλυψη και την ανάπτυξη, αφήνοντας πίσω τη φασαρία της καθημερινότητας, την κουλτούρα της αμεσότητας της ανάγκης για τώρα. Ένα ταξίδι στην ψυχή, πέρα από τα όριά μας. Αυτή η συλλογή αποκαλύπτει την αληθινή φύση, τη δεξιοτεχνία, τη δημιουργικότητα και τη μεσογειακή κουλτούρα τόσο ιδιαίτερη και εγγενή της καταλανικής εταιρείας.

                

Για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2023, η Castañer δημιούργησε μια συλλογή όπου οι τάσεις της μόδας συναντούν τη φύση, την απλότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη σε κοινό έδαφος. Μια συλλογή βασισμένη στην προέλευση της εσπαντρίγιας αλλά με πολλαπλές καινοτομίες. Νέα υλικά, νέες κατασκευές και μοντέλα, πάντα συνοδευόμενα από τα κλασικά σχέδια της εταιρείας.

                

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top