5 κομψές μίνιμαλ τσάντες για κάθε γκαρνταρόμπα

5 κομψές μίνιμαλ τσάντες για κάθε γκαρνταρόμπα

05/01/2023

Οι νέες τάσεις του 2023 φαίνεται να έχουν αρχίσει να έρχονται στο προσκήνιο, όμως πάντα θα υπάρχουν εκείνα τα κομμάτια που θα βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα μας μια ζωή, ανεξαρτήτως των trends που κυριαρχούν. Οι stylish μίνιμαλ τσάντες είναι ένα από αυτά τα κομμάτια. 

Η μινιμαλιστική μόδα εστιάζει στα απαραίτητα ενώ εξαλείφει τα περιττά αφαιρώντας μεν, αλλά έξυπνα με αισθητική προσέγγιση. Τα αξεσουάρ όπως οι τσάντες που ακολουθούν αυτήν την αισθητική μπορεί να είναι διαχρονικά και να παραμείνουν στην γκαρνταρόμπα σας για χρόνια.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις δερμάτινες τσάντες, αφού το δέρμα είναι αρκετά ανθεκτικό όταν είναι καλά επεξεργασμένο και φροντισμένο. Οι μίνιμαλ τσάντες συνήθως δεν ακολουθούν τις τάσεις.

Οι πιο neutral τόνοι όπως το μαύρο, γήινες αποχρώσεις όπως το καφέ και το κρεμ, καθώς και οι παστέλ τόνοι, είναι κλασικές επιλογές και ταυτόχρονα σύγχρονες όταν επιλέγουμε μια μίνιμαλ τσάντα. Έπειτα ανάλογα με την γκαρνταρόμπα σας, σκεφτείτε σε ποιο σχήμα και μέγεθος προτιμάτε να είναι η τσάντα σας.

Κομψές και πρακτικές προτάσεις για μίνιμαλ τσάντες: 

Pourchet Continental Wallet CLUB

Pourchet Shoulder Bag BRIDE

Pourchet Crossbody Bag CASSETA

Pourchet Shoulder Bag SÈVRES

Pourchet Top Handle Bag S BLOSSOM NUBUCK

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top