Μπότες: Τα στιλ που θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν

Μπότες: Τα στιλ που θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν

27/12/2022

Ένα από τα πιο σημαντικά staples για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα αυτήν την εποχή, είναι ένα ζευγάρι μπότες ή ankle boots. Αυτό γιατί πέρα από την άνεση που προσφέρουν, μπορούν να συνδυαστούν με πάρα πολλά looks, όλες τις ώρες της ημέρας. Έτσι, ανάλογα με τα ρούχα και αξεσουάρ που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο ζευγάρι μπότες έχουμε συγκεντρώσει τις τάσεις της σεζόν.

Knee-high μπότες

Είτε έχουν chunky πλατφόρμα είτε επίπεδη, οι μπότες μέχρι το γόνατο μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με oversized jackets, skinny παντελόνια, μάλλινα φορέματα και φούστες αλλά και πλεκτά πουλόβερ.

Chunky platform μποτάκια

Το απόλυτο fashion staple της σεζόν, που μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους συνδυασμούς. Συνδυάστε τα με τζιν, μίνι φούστες ή με midi φούστες και φορέματα για ένα πιο sophisticated look.

Λευκά ankle boots

Τα λευκά μποτάκια σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή. Προτιμήστε να τα φορέσετε σαν το statement piece με λιγότερο εκκεντρικά ρούχα.

Lace-up μποτάκια

Η δημιουργία μοντέρνων, casual εμφανίσεων είναι εύκολη συνδυάζοντάς τα με mom jeans και ένα oversized πουλόβερ ή μια φούστα και ένα blazer.

Military μποτάκια

Τα military μποτάκια είναι κλασική επιλογή. Με τις εντυπωσιακές chunky σόλες τους, κάνοντας σίγουρα ένα fashion statement, αλλά και είναι μια νικητήρια επιλογή για άνεση.

.

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top