Högl | Ανοιξιάτικα Slingpumps

Högl | Ανοιξιάτικα Slingpumps

11/04/2024

Καθώς κάνουμε μια αναδρομή σε όλα τα trends που θα είναι στο επίκεντρο τώρα αλλά και τους επόμενους μήνες, στην κορυφή της λίστας με τα απαραίτητα για την άνοιξη του 2024, βρίσκουμε τα slingbacks, μια διαχρονική τάση που τον τελευταίο καιρό δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί. Tα slingbacks είναι τα παπούτσια που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και ταυτόχρονα είναι τόσο σοφιστικέ που μπορούν να μεταμορφώσουν μέχρι και την πιο απλή εμφάνιση.

                                                              undefined

Παρόλο που τα μοντέρνα κομμάτια που έχουν τώρα την προσοχή μας είναι πολλά, είναι απαραίτητο να δώσουμε έμφαση στα slingbacks, καθώς οι εκδοχές σε mules, kitten, flat και Mary Janes, επηρεάζουν τους νέους ενδυματολογικούς κώδικες για τα looks που θα υιοθετήσουμε. Επιπλέον, συνδυάζονται πολύ εύκολα και κάνουν κάθε σύνολο μοναδικό και ξεχωριστό.

            undefined                     undefined       

Η Högl ξέρει καλά πως η επιστροφή στα 00s είναι πια γεγονός, στα ρούχα αλλά και στα παπούτσια. Με ρομαντικό και λεπτό λουκ ιδανικό για την εποχή, θα βρείτε μία πληθώρα επιλογών που θα αναβαθμίσουν και το πιο απλό καθημερινό στυλ.

                                                             

Βρείτε όλα τα slingbacks εδώ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top