Χρόνια Πολλά Μαμά!

Χρόνια Πολλά Μαμά!

09/05/2023

Σε λίγες μέρες φτάνει ένα ακόμη όμορφο και ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο, το οποίο όμως είναι λίγο πιο ξεχωριστό, καθώς την Κυριακή 14/5 γιορτάζουν οι αγαπημένες μας ηρωίδες, οι μητέρες μας!

Η ημέρα αυτή αποτελεί μια αφορμή να χαρίσουμε ένα ιδιαίτερο δώρο στη μητέρα μας, για να της ανταποδώσουμε όλα αυτά που έχει προσφέρει σε εμάς και να της εκφράσουμε την ατέρμονη αγάπη που έχουμε για αυτήν!

Αν η εύρεση δώρου δεν αποτελεί το ατού σας, μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί στα φυσικά καταστήματα IDIL και στο e-shop μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία stylish τσαντών, παπουτσιών και αξεσουάρ που σίγουρα θα γοητεύσουν τη μητέρα σας!

Ανακαλύψτε κομψές τσάντες, sustainable εσπαντρίγιες, διαχρονικά πορτοφόλια, πολύχρωμα φουλάρια κ.ά. που θα χαρίσουν ένα πλατύ χαμόγελο στη μητέρα σας σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση και θα την συνοδεύσουν σε κάθε της εμφάνιση.

Högl Scarf HOEGLS WORLD Multi

Το μεταξωτό φουλάρι "HOEGLS WORLD" διαθέτει μια φανταστική  μεταξωτή στάμπα που θα αναδείξει τη μητέρα μας με οποιονδήποτε τρόπο και αν επιλέξει να το φορέσει.

undefined undefined

Lancaster Handbag L DUNE

Άνετη και ευρύχωρη τσάντα που θα συνοδεύσει τη μητέρα μας 24/7. Διαθέσιμη σε  πολλά χρώματα για να διαλέξουμε ακριβώς αυτό που της αρέσει!

undefined undefined undefined

Högl Ballerinas EVE Multi

 Η απόλυτη επιλογή για τις μητέρες που θέλουν να είναι κομψές στη δουλειά και στις εξόδους τους.

undefined undefined

Lancaster Organizer Wallet Dune

Πρακτικό και καθημερινό πορτοφόλι που θα υπενθυμίζει στη μητέρα σας κάθε μέρα την αγάπη σας.

undefinedundefinedundefinedundefined

Castañer platforms BLAUDELL 8ED DVF

Μια μοναδική πλατφόρμα για τις πιο iconic μαμάδες που μπορούν να φέρουν εις πέρας τα πάντα.  

undefinedundefined

Μην ξεχάσουμε, λοιπόν, να πούμε ένα μεγάλο «Χρόνια Πολλά Μαμά!».

Xoxoxo,

L.

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top