Η Lancaster είναι ένα brand που χαρακτηρίζεται από το πάθος της για τα δερμάτινα είδη. Για τη δημιουργία των προϊόντων της, η Lancaster χρησιμοποιεί δέρματα υψηλής ποιότητας που έχουν επιλεγεί αυστηρά σύμφωνα με τις παραδόσεις των γαλλικών δερμάτινων ειδών. Τα 3 κύρια στοιχεία της μάρκας είναι η παράδοση, ο νεωτερισμός και η πρακτικότητα. Η συνεχής ανανέωση των προϊόντων της Lancaster απευθύνεται στις fashionistas που πάντα αναζητούν τις τελευταίες τάσεις. 

Η Lancaster σχεδιάζει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των σημερινών ανδρών και γυναικών - τσάντες για καθημερινή χρήση, βραδινές τσάντες, ταξιδιωτικές τσάντες, μικρά δερμάτινα αξεσουάρ κ.ά. Τα προϊόντα της Lancaster προσελκύουν πελάτες που αναζητούν την ποιότητα, την πρακτικότητά αλλά και σχέδια εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας. 

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top